Recept rabarber
Smoothies
Gwendala Gosliga

Smoothie met verse rabarber

Rabarber! Naar mijn mening een erg ondergewaardeerde groente, terwijl het zó ontzettend lekker en gezond is.
Ik hoor jullie al denken: ‘Rabarber een groente?’. Ja, ondanks het feit dat men het vaak ziet als fruit is het toch echt een groente!
Als ik de smaak van rabarber proef associeer ik dat direct met de zomer.
Daarom is dit met de zomer op komst een heerlijk recept!

Bekijk recept »
Smoothie lijnzaad
Smoothies
Gwendala Gosliga

Green flax seed smoothie

Dit recept is voedzaam, lekker en uiteraard erg gezond. De lijnzaad in deze smoothie zorgt voor een verzadigend gevoel voor langere tijd.
Met name als je lijnzaad als ‘hele’ zaadjes koopt en deze zelf fijnmaalt in de blender heeft het een heel gezonde werking op het lichaam.

Bekijk recept »
Grapefruit juice
Sappen
Gwendala Gosliga

Orange Grapefruit Juice

Dit sapje met onder andere grapefruit en sinaasappel is ontzettend lekker, gezond en ideaal om de dag mee te beginnen. 🍊🍋
Alle ingrediënten brengen uiteraard gezondheidsvoordelen met zich mee, met name de grapefruit is een heel waardevolle toevoeging in dit recept.

Bekijk recept »
Smoothies
Gwendala Gosliga

Matcha Latte

April doet wat hij wil! Waar we vorige week nog heerlijk in een t-shirtje buiten konden lopen, hebben nu de sneeuwstormen weer zijn intrede gedaan.
Dit koude weer vraagt om een lekkere warme maar uiteraard ook gezonde drank! Dit recept van een Matcha Latte is voedzaam en ook is je lichaam er heel blij mee.

Bekijk recept »
Slimming Green
Smoothies
Gwendala Gosliga

Green Piñacolada

De bloemen beginnen te bloeien, de dagen zijn langer en lichter en de temperatuur wordt steeds aangenamer: de lente is begonnen! 🌞 Dit recept van de Green Piña Colada past uitstekend bij het vrolijke en zonnige gevoel wat de lente met zich mee brengt!

Bekijk recept »
Green Goddess
Sappen
Gwendala Gosliga

Green Goddess

Elk ingrediënt in dit heerlijke verfrissende sapje heeft zijn eigen gezonde en bijzondere eigenschappen. Daarbij is het een heerlijke dorstlesser!

Bekijk recept »