Gwendala Gosliga

Heeft een praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde www.lijfstijlstudio.nl  is personal trainer en yoga & pilates docent. Ze verzorgt lezingen en workshops voor bedrijven en particulieren. Organiseer en begeleidt yoga & detox reizen en weekenden. Waar ze  blij van wordt is mensen helpen om hun persoonlijke doel te behalen op een verantwoorde en eerlijke manier.

De 3 pijlers van miss detox:

FOOD. MOVE. CONNECT

"The body achieves what the mind believes!"

Mijn liefde voor detoxen

Is begonnen zo’n 20 jaar geleden. Ik werkte toen in een ayurvedische spa en mijn voormalige werkgever nam mij mee naar een kuuroord om te detoxen (sapvasten). Ik vond het doodeng een week lang niet eten dat kan toch nooit goed voor je zijn:) Inmiddels 20 jaar verder is dat één van mijn mooiste momenten in mijn leven geweest. Ik was verbijsterd hoe goed ik mij voelde na een week niet eten. En vooral ook heel verbaasd dat ik het had volgehouden en dat mijn lichaam een week zonder voedsel nog prima functioneerde en zelfs nog beter dan voor de detox. Na die week is mijn liefde voor detoxen begonnen. Ik begeleidt inmiddels al jaren mensen op hun pad van opschonen en of resetten van hun body & mind.

Bio

Tot haar achttiende leefde Gwendala Gosliga grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Ze had klachten als hoofdpijn, bloedarmoede, menstruatieklachten en acné. Op een dag besloot ze dat het genoeg was geweest en begon ze haar lichaam te voeden in plaats van te vullen. Ze ging zich steeds fitter voelen en deed alle mogelijke opleidingen en cursussen die er op voedings- en leefstijlgebied bestaan. Nu deelt ze al haar kennis en ervaring met iedereen die zich fit en vitaal wil voelen, maar nog niet precies weet hoe. Ze gelooft niet in diëten, wel in anders eten en lust zelf ook graag een wijntje en een stuk chocola. Gwendala weet mensen te motiveren voor een happy, healthy lifestyle op een niet al te ingewikkelde manier. Ze is gediplomeerd en ervaren orthomoleculair voedingstherapeut, heeft haar eigen praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde en is personal trainer en yogadocent. Met plezier en humor geeft ze toegankelijke lezingen en workshops voor bedrijven en festivals.