Ibiza 2019

IBIZA YOGA RETREAT 6-11  APRIL 2019

Een week voor jezelf, kom tot rust en richt je aandacht naar binnen. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en de drukte. Een week vol yoga, ontspanning, massage, gezond eten en vooral GENIETEN.

We starten de dag met een dynamische yogales. De yoga wordt buiten bij het zwembad gegeven of in de prachtige villa en op sommige dagen op het strand of in de natuur.

Vervolgens ontbijten we gezamenlijk op het terras van de villa. Na het ontbijt kun je een heerlijke massage ondergaan of een duik nemen in het zwembad, het prachtige eiland verkennen, naar het strand gaan, een goed boek lezen of één van de hippiemarkten bezoeken.
Kortom alle tijd voor jezelf. De villa biedt bovendien voldoende privacy om je even terug te trekken.

In de namiddag is er een rustige, herstellende yogales gevolgd dooreen gezond diner dat wordt bereid door Gwendala. ‘s avonds is er tijd om te relaxen. Op drie avonden worden er verschillende lezingen/ workshops gegeven. De reis heeft een intiem karakter.

Datum en Prijs
Datum: 6 – 11 april 2019
Prijs: € 995 ,- p.p.

* EARLY BIRD KORTING ! Boek vóór 1 januari 2019 en ontvang 10% korting

De bovenstaande prijs is p.p. en op basis van een tweepersoonsbezetting van een kamer (gedeelde badkamer). Als je een kamer alleen wilt is er een toeslag van 50%