Ibiza 2016

TERUGBLIK IBIZA YOGA RETRAT 2016

Inmiddels zijn we weer terug en kijken we terug op een heerlijke yogaweek op Ibiza. 

Het weer zat mee, dus konden we elke ochtend en namiddag de yogales buiten doen. Onze villa had een prachtige patio met uitzicht op zee waar we de zonnegroet deden terwijl de zon langzaam op kwam. Gedurende de week zijn er verschillende soorten yoga de revue gepasseerd.

Voor ieder wat wils 🙂

We hebben ook een yogales gegeven op een prachtig strand met Es Vedra als uitzicht. Heerlijk met de voeten in het zand en hierna genoten van onze meegebrachte picknickmand met ontbijt inclusief het heerlijke bananenbrood van Miss Detox.

’s Avonds na een gezond diner waren er verschillende workshops aan de gezellige keukentafel van de villa. Onder het genot van Chai, dadels en chocolade balletjes van rauwe cacao werd er lang nagepraat en kennis gedeeld. Verder was er nog genoeg tijd om het eiland te verkennen, een massage te ondergaan of eindelijk dat boek uit te lezen.

Enkele reacties uit ons gastenboek: 

• “ Ontzettend bedankt voor een hele bijzondere week. Jullie ontvangst was als een warme deken. Heerlijk eten met passie bereid. De yogalessen waren top! Leuke gesprekken, uitjes etc. Voor herhaling vatbaar!! 

• “ Ik ben lekker opgeladen. De algehele verzorging was geweldig! En nu uitgerust weer naar huis. Ik zal jullie missen! “  

• “Wat een mooie en magische week. Met liefde, passie en toewijding geven jullie mij iets heel moois om mee terug te nemen naar huis. Ibiza en de yogaretreat met jullie was een geweldig kado en met goed gezelschap enorm van genoten. Voor herhaling vatbaar.”

 “Heel veel dank voor deze mooie week. Ik ben helemaal tot rust gekomen en klaar om een nieuw leven in Nederland te beginnen.