Ingrediënten:
175 gram havermout
250 gram dadels (zonder pit)
250 gram frambozen (diepvries)
120 gram rauwe cacaopoeder
200 gram kokosolie
100 gram ahornsiroop
1 TL vanille poeder
1 TL Himalaya zout
25 gram kokoschips
keukenmachine
Springvorm 20 cm
Bakpapier
Stap 1. maal de havermout, dadels, de helft van de frambozen, 2 EL gesmolten kokosolie en de cacaopoeder in de keukenmachine tot je een mooi deeg hebt.
Stap 2. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem. Druk het goed aan en leg de rest van de frambozen erop. (bewaar er een paar voor de garnering)
Zet dit 10 min in de vriezer.
Stap 3. Smelt 4 EL met kokosolie in een steelpan met de ahornsiroop op laag vuur.Neem de pan van het vuur en voeg de vanille poeder toe en de rest van de cacaopoeder. Roer dit door elkaar. Haal de taart uit de vriezer giet het mengsel over de taart 1/2 uur in de vriezer zetten.
Stap 5. Haal de taart uit de vriezer en bestrooi de taart met het Himalaya zout, kokoschips en de frambozen. Zet de taart nog 15 min terug in de vriezer. Laat de taart 15 min op temperatuur komen voordat je hem serveert.
En dat is dat. Mmmmmm
Enjoy!