Detox Weekend Amsterdam

DETOX & YOGA WEEKEND AMSTRDAM 15-17 FEB 2019

3 DAGEN AFBOUWEN – 3 DAGEN SAPVASTEN EN 3 DAGEN OPBOUWEN

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox!

Yogaschool Noord organiseert in samenwerking met voedingsscoach Gwendala deze 100% natuurlijke detoxkuur waarmee je in 9 dagen je lichaam en geest zuivert op een verantwoorde en daadkrachtige manier. Je voelt je weer  als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit. Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

STAPPENPLAN – ZUIVER LICHAAM EN GEEST IN DRIE STAPPEN – 9 DAGEN

De detoxkuur bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Afbouwen ( 3 dagen)

Je bereidt je lichaam voor op het sapvasten en bouwt je voeding geleidelijk af m.b.v. een aangepast dieet en start met het innemen van de 100% natuurlijke voedingssupplementen.

Stap 2: sapvasten ( 3 dagen) – met sappen & smoothies (of salades en groente)

In deze fase ga je het lichaam diep reinigen m.b.v. de sapvastkuur. Hoe diep is aan jou. Er zijn namelijk twee varianten:

* Afhankelijk van je motivatie en doorzettingsvermogen kun je het sapvastweekend verlengen met 3 of 4 dagen. Optioneel kan hier nog een thuis-darmspoeling aan worden toegevoegd die je gemakkelijk zelf thuis kunt doen.

Stap 3: Opbouwen ( 3 dagen)

Na het sapvasten ga je langzaam je gezonde voedingspatroon opbouwen. Het lichaam sterkt en het energieniveau stijgt door.

Stap 1 en 3 doe je thuis. De sappen  bereidt je ook thuis. Tijdens het sapvastweekend is er een speciaal programma met lessen en voedingsbijeenkomsten in de Yogaschool. De totale kuur duurt 9 dagen (of langer indien je het sapvasten wilt verlengen).

JE BENT NIET ALLEEN!

Je doet de detox niet alleen! Je kunt Gwendala tijdens de 9 dagen altijd bereiken via mail. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de speciale Detox WhatsApp-groep waar je met alle andere deelnemers elkaar motiveert en inspireert. Je kunt tips, foto’s, recepten en ervaringen uitwisselen. Tijdens het sapvastweekend – stap 2 – geeft Gwendala voor of na de yogalessen nog een korte presentatie en is er ruimte voor vragen.

YOGA PROGRAMMA SAPVASTWEEKEND

Tijdens het sapvastweekend ontmoeten we elkaar in Yogaschool Noord voor speciale ontgiftende yogasessies en informatiebijeenkomsten.

Vrijdagavond

18:00 – 18:30 uur – Introductie door Gwen met verse avondsap

18:45 – 20:00 uur – Ontspannen yogales van Esther

Zaterdag

14:00 – 15:30 uur – Speciale detoxflow yogales van Esther. Na de les ontvang je een verse lunchsap

Zondag

14:00 – 15:30 uur – Speciale reinigende yogales

15:00 – 16:15 uur – We sluiten het weekend af met een Yoga Karma juice en Gwendala geeft je informatie over hoe je je voedingspatroon weer het beste kunt opbouwen na het sapvastweekend. Er is voldoende tijd voor vragen. Alle overige juices/sappen en of salades gedurende de 9 dagen van deze kuur maak je thuis.

DETOXPAKKET

Voorafgaand aan de detoxkuur ontvang je het uitgebreide detoxpakket met daarin alles wat je nodig hebt voor deze detoxkuur. Het pakket kun je afhalen bij Yogaschool Noord.

BEGELEIDING

Deze 9-daagse detoxkuur wordt begeleid door de zussen Gwendala Gosliga en Esther van Voorst. Gwendala is werkzaam als orthomoleculair voedingstherapeute en begeleid al ruim 15 jaar detox &lifestyle retreats en workshops. Esther is yogadocent en eigenaresse van Yogaschool Noord. Zij geeft tijdens dit weekend detox-yogalessen die het ontgiftingsproces ondersteunen, zowel fysiek als mentaal.

ENKELE REACTIES

“Deze dagen hebben me echt geholpen om bewuster te zijn. Thanx daarvoor.” Carleen.

“Veel dank! Deze dagen hebben me echt een ‘kickstart’ gegeven voor bewuster eten met minder suiker. Ik zit vol goede voornemens.” Annelies

“Meiden, super bedankt. Heel leuk om bij mezelf te ontdekken dat het kan!” Moone

“Fijne combi: bewust met eten & yoga. Zorgt voor een fijn ritme waardoor het redelijk vanzelf gaat.” Wyneke 

“Fijne manier om bewuster te gaan eten. Fijne yogalessen. De combi is top!” Alja